Le Champion en GP Groot hebben afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat zij hun partnership met drie jaar verlengen. Al sinds eind jaren negentig is er een intensieve samenwerking tussen de sportevenementenorganisatie en het Alkmaarse afvalbedrijf met als voornaamste doel het circulair verwerken van evenementenafval. Tijdens het wandelevenement Fjoertoer Egmond tekenden Wim Horeman, directeur GP Groot inzameling en recycling, en Cees Pronk, directeur Le Champion evenementen en sponsoring, een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Wim Horeman: “GP Groot is al jarenlang een trouwe partner van Le Champion; wij dragen Le Champion een warm hart toe. Wij ondersteunen bij elf evenementen van Le Champion in Noord-Holland met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval. Daarnaast doen ook veel van onze personeelsleden mee aan de sportactiviteiten van Le Champion. Dit jaar hebben we - naast onze vertrouwde drie teams - zelfs een ploeg met fanatieke jonge renners uit de landelijke wegcompetitie samengesteld voor AGU Egmond-Pier-Egmond in januari 2019.”

Le Champion is trots op de verlenging van het partnership. “Tijdens de Fjoertoer Egmond liepen er ruim 10.000 wandelaars mee. Een goede afvalinzameling is daarom een must. Wij hebben – net als GP Groot - duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn blij dat we de afvalverwerking op zo’n verantwoord mogelijke manier kunnen organiseren. Met GP Groot hebben we daarin een perfecte partner. Met het startschot bij Fjoertoer Egmond door Wim Horeman is er een nieuwe duurzame periode tussen Le Champion en GP Groot ingeluid”, aldus Cees Pronk.
Pin It
Bekeken: 2157x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/