Maandag boog de Raad van State over de kwestie Victory Veste. Timpaan daagt de gemeente voor de rechter omdat de projectontwikkelaar het plan om in Overdie 56 startersappartementen met 110 parkeerplaatsen te realisere niet mag uitvoeren van gemeente Alkmaar. Reden: een tekort aan parkeerplaatsen.

In februari 2018 werd de projectontwikkelaar door de bestuursrechter in het gelijk gesteld. De gemeente had de plannen van Timpaan niet mogen afkeuren op grond van parkeerproblemen. Hierop ging de gemeente in hoger beroep.

In eerste instantie was de gemeente enthousiast over de bouwplannen van Timpaan. Het bedrijf heeft daarop flink geïnvesteerd, naar eigen zeggen twee miljoen euro, om het plan verder te ontwikkelen en wil dit verlies nu verhalen op de gemeente.

De gemeente houdt er al rekening mee dat er een schikking zal plaatsvinden, maar is het niet mee eens met een dergelijke uitkomst. De rechter verwacht in januari uitspraak te doen over de zaak.
Pin It
Bekeken: 2573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/