Eind oktober stelde OPA-raadslid Jan Hoekzema vragen over de reeks ongelukken op de T-splitsing van de Kanaalkade en de Kaarsenmakersgracht in Alkmaar. Hij vroeg onder andere of er misschien iets aan de verkeerssituatie moet gebeuren, omdat het er volgens hem wel erg vaak mis gaat.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat er moet worden uitgezocht of er maatregelen nodig zijn om de verkeersveiligheid te verbeteren. Echter is het aantal ongelukken volgens het college niet toegenomen.

Hoekzema stelde de vragen in september, naar aanleiding van de zoveelste aanrijding tussen een bus op de Kanaalkade en een auto die vanaf de Kaarsenmakersgracht kwam. Daarna is nog een aanrijding geweest. Toen zag een automobilist een bus over het hoofd tijdens het keren.

Het beloofde onderzoek wordt naar verwachting begin 2019 uitgevoerd.
Pin It
Bekeken: 4067x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/