Het stadion van AZ wordt mogelijk uitgebreid, meldt mediapartner NH Nieuws. De club bekijkt momenteel de opties om de hoeken en de grachten van hun thuishaven dicht te maken. Er komen maximaal vierduizend plaatsen bij in het AFAS Stadion.

Dit blijkt uit overleg tussen vertegenwoordigers van Victoria Alkmaar, Supportersvereniging AZ en Alkmaar Fanatics. Momenteel worden de plannen door een architect uitgewerkt en financieel doorgerekend. De supportersgroepen hopen door de verbouwing een impuls van de toeschouwersaantallen te zien, omdat het stadion dan meer kwaliteit krijgt.

Supporters zitten bij het dichtmaken van de grachten dichter op het veld, waardoor de beleving waarschijnlijk sterker wordt. De verbouwing is verder een gelegenheid voor staanplaatsen op de Ben-Side. Daarnaast zou het dichtmaken van de hoeken de vaak hinderende wind kunnen tegenhouden. Begin 2019 wordt meer duidelijk over de haalbaarheid en de kosten. Operationeel directeur Michael Kinsbergen zal zich hiermee gaan bezighouden.
Pin It
Bekeken: 7330x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/