Bewoners in de Vlietwaard in Alkmaar doen woensdagavond een extra (buiten)lampje aan. Tientallen lantaarnpalen in de straat zijn namelijk defect, met zo'n 43 verlichtingspalen die niet branden is de straat behoorlijk verduisterd. Automobilisten, fietsers en voetgangers zien amper wat. Ook op het Vlietwaardpad, het nabijgelegen 'parkje', blijft het donker.

Sommige bewoners denken dat netbeheerder Liander een fout heeft gemaakt toen ze woensdagochtend bezig waren met het elektriciteitskastje vlakbij de Vlietwaard. "Misschien is er een verkeerde kabel geraakt."

In ieder geval hopen ze dat het probleem snel verholpen wordt en de straat snel weer gewoon verlicht is: "Je ziet geen hand voor ogen zo."
Pin It
Bekeken: 2539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/