Op aandringen van bewoners wordt er een nieuw, en laatste, haalbaarheidsonderzoek gedaan naar de mogelijkheid om een gedeelte van de Alkmaarse Bloemwijk te renoveren in plaats van te slopen. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen werkgroep 'Stop sloop Bloemwijk', de Klankbordgroep van huurders, de Woonbond en woningcorporatie Van Alckmaer.

Van Alckmaer heeft al meerdere onderzoeken laten uitvoeren, waaruit bleek dat sloop de beste optie is, maar gaat akkoord met het onafhankelijke onderzoek. BouwHulpGroep is ingeschakeld om het onderzoek uit te voeren. Eerst worden de bestaande onderzoeksrapporten over Bloemwijk bestudeerd, waarna de onderzoeker zelf enkele woningen in complex 204 zal beoordelen. Het eindrapport zal medio januari gereed zijn.

Bloemwijk is verdeeld in twee gedeeltes: complex 201 en 204. Van het oudste gedeelte, 201, is al bekend dat het plaats moet maken voor nieuwbouw omdat renovatie niet haalbaar is. De woningcorporatie wil het andere complex ook slopen, maar een groot gedeelte van deze bewoners ziet hun huizen liever gerenoveerd worden.
Pin It
Bekeken: 2639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/