Het is gelukt. De trage internetverbinding in de buitengebieden van Alkmaar en Heerhugowaard wordt vanaf volgend jaar supersnel door de aanleg van glasvezel. Maandagavond maakte glasvezelbedrijf Fiber NH dit bekend.

In de afgelopen zes weken konden bewoners uit de Schermer en Graft-de Rijp zich aanmelden voor glasvezel. Een week geleden zag het er nog naar uit dat het glasvezelbedrijf met een aanmeldscore van 37 procent geen glasvezel zou gaan uitrollen. Het bedrijf heeft een percentage van 50 procent nodig.

In de laatste week steeg het percentage tot 57 procent. In alleen het Alkmaarse buitengebied werd een dekkingspercentage van 70 procent gehaald. Groen licht dus voor de aanleg van de glasvezelkabels.
Pin It
Bekeken: 2881x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/