Hostel Kings Inn in Alkmaar biedt op Kerstavond een slaapplaats aan dak- en thuislozen die 's avonds bij 'Zalige Kerstvlucht' in HAL25 zijn geweest. Dat meldt het NHD. Dat evenement wordt gratis aangeboden aan Alkmaarders zonder dak boven hun hoofd.

Normaal gesproken kunnen daklozen naar een nachtopvang, maar die sluiten om 19:00 uur en dan is het evenement nog aan de gang. De gemeente kreeg het vermoeden dat de bezoekers in HAL25 zouden gaan overnachten, waarop Toezicht en Handhaving in actie kwam. Het is namelijk verboden om de thuislozen daar te laten slapen.

Kings Inn bleek de reddende kerstengel in dit verhaal. Bezoekers die na het evenement geen slaapplaats hebben zijn welkom bij het hostel. De organisatie van 'Zalige Kerstvlucht' is blij met dit aanbod, maar heeft geen sprankje begrip voor de gemeente. Er is volgens hen geen enkele soepelheid te verwachten voor dit probleem, zelfs niet op Kerstavond. Terwijl de daklozen zoiets leuks juist goed kunnen gebruiken.

Als er na 01:00 uur op Kerstavond toch nog mensen in het pand van HAL25 zijn om daar te overnachten worden zij daar weggehaald door de politie.
Pin It
Bekeken: 2944x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/