Binnenkort start de Nieuwjaars Afvalrace bij Sportinstituut Tom van der Kolk. Tijdens dit succesvolle programma werken deelnemers samen met elkaar aan een gezonde leefstijl met blijvend gewichtsverlies. Voorafgaand is zondag 13 januari een gratis inspiratiemiddag voor 50 geïnteresseerden.

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten om zich fitter te voelen, maar vaak blijft het bij goede voornemens. Daarom organiseert Tom van der Kolk een slimme Afvalrace voor iedereen die moeite heeft met starten én volhouden. Wat dit programma onderscheidt is de persoonlijke aanpak in teamverband.  Van voedingscoaches krijgen deelnemers individuele begeleiding en eetschema’s die gemakkelijk te volgen zijn, met daarbij kant-en-klare boodschappenlijstjes.

Coach Martine: “We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.”

Zondag 13 januari is er vanaf 16:00 uur een vrij toegankelijke inspiratiemiddag voor 50 geïnteresseerden. Meer informatie en aanmelden via tomvanderkolk.nl/afslanken of tel (072) 76 76 100.
Pin It
Bekeken: 2502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/