Donderdagavond is een 17-jarig meisje uit Alkmaar beroofd van haar mobiele telefoon door iemand die had aangegeven het toestel te willen kopen. De beroving vond rond 20:15 uur plaats op de Laan van Bath in haar woonplaats.

Het meisje had via sociale media een afspraak gemaakt met een potentiële koper voor de smartphone. Ze had in het openbaar afgesproken maar ging wel alleen naar de afgesproken plaats. Toen zij op straat de ‘koper’ tegen kwam, griste deze de telefoon uit haar handen en ging er rennend vandoor.

De dader is een getinte man. Hij droeg op dat moment een dikke zwarte jas, een grijs/zwarte joggingbroek en schoenen van het merk Nike (Air Max). Na de beroving is de man richting de nabijgelegen flats in de Amelandstraat gerend.

De politie stelde een onderzoek in de omgeving in en schakelde daarbij Burgernet in, maar zonder resultaat. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2847x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/