Met pijn in het festivalhart heeft de organisatie het Eclectisch Festival Alkmaar in HAL 25 af moeten blazen. "Door omstandigheden" mag er geen festival plaatsvinden in HAL 25 tijdens oud & nieuw. Navraag wijst uit dat de organisatie veel te laat een vergunning heeft aangevraagd waardoor de politie het festival net meer in de roosters kon verwerken

Normaal gesproken moet 8 weken van tevoren een vergunning worden aangevraagd, in dit geval werd dat pas op 8 december gedaan. Erg jammer voor de artiesten en natuurlijk degenen die zich op een mooi feest hadden verheugd. Temeer omdat de kaartverkoop zo goed ging.

De organisatie bedankt op de eigen website alle betrokken en iedereen die een kaartje had gekocht en alle betrokkenen. "In januari steken we de koppen bij elkaar en gaan we rustig bespreken waar onze festival mogelijkheden in de toekomst liggen."

Wie een kaartje heeft krijgt zijn of haar geld terug in de eerste week van januari. De organisatie geeft een seintje als alle betalingen zijn gedaan.
Pin It
Bekeken: 3362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/