De Rottweiler die vrijdagmiddag een vijfjarig meisje zwaar verwondde in Alkmaar Noord, had volgens een buurtbewoonster driekwart jaar geleden al eens een kind in de buurt te grazen genomen. Dit meldt het AD. Toen kwam de hond ook de bosjes uit gestoven. Het slachtoffer was een jongetje van ongeveer dezelfde leeftijd. Vermoedelijk is dat waarom het baasje zelf al snel aangaf dat de reu een spuitje nodig had.

De bewoonster was thuis en hoorde buiten geschreeuw, maar ze reageerde niet omdat buitenspelende kinderen nou eenmaal vaker herrie maken. Toen kwam haar zoon in paniek binnen en zei dat ze mee moest komen omdat er een meisje onder het bloed op een bankje zat, met meerdere mensen om haar heen. De vrouw schoot te hulp met een stapel handdoeken. Zoals al gemeld, is het meisje met een lelijke hoofdwond en een gecompliceerde armbreuk naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie is ze emotioneel ook flink aangeslagen.

De hond is naar een dierenarts gebracht voor een spuitje. Een opluchting voor de buurtbewoonster, want ze was bang voor dat ras.  Een andere omwonende meent dat de hele buurt bang was voor de Rottweiler. Hij vertelde ED.nl ook dat tijdens de strijd om het meisje los te krijgen, een vrouw bij de hond geprobeerd had de zijn ballen eraf te draaien. Mogelijk was deze actie doorslaggevend.
Pin It
Bekeken: 5129x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/