Zaterdag 26 januari komen gedichten en grafiek samen bij Koekenbier in Alkmaar, want het derde DichtDruk duo presenteert dan hun werk. DichtDruk is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard en het Grafisch Atelier Alkmaar, in samenwerking met literair platform Reuring.

In juli vond de aftrap van DichtDruk plaats en sindsdien is al een tweede editie geweest. Op de 26e is de eer aan de Alkmaarse dichter Elly Stolwijk en beeldend kunstenaar Jules Kockelkoren uit Haarlem om hun werk te presenteren. Ze worden omringd door dichters Peter Prins, Azar Tishe en Elisa Lo-A-Njoe. Een muzikale bijdrage wordt gegeven door Arie van Egmond.

De middag begint om 16:00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Koekenbier is te vinden aan Kennemerstraatweg 16.
Pin It
Bekeken: 2142x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/