Woensdag 23 januari barst TAQA Theater De Vest in Alkmaar van de leuke voorstellingen speciaal voor peuters. Tijdens dit jaarlijkse Peuterfestival is er keuze uit maar liefst vier voorstellingen en kunnen peuters helemaal opgaan in de theaterspeeltuin. De voorstellingen zijn Moes, PAK'M, In de kelder staat een huis en Mappamondo.

In de foyer van het theater staat een creatieve theaterspeeltuin waarin de kinderen al spelend kennismaken met de natuur en dieren van de poolgebieden. De kinderen kunnen met ijsschotsen in de weer, op de rug van een orka de wereld om hen heen bekijken, of ontdekken hoe een zeehond vissen vangt. En als ze juist wat rust willen na een voorstelling, kunnen ze zich ook met een boekje terugtrekken in een iglo of een warm huisje.

In de benedenfoyer kunnen alle kinderen die het Peuterfestival bezoeken meedoen met Het Kleurfeest. José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen, Maarten Teekens is muzikant. Het Kleurfeest begint met een groot vel papier op de grond, waarop langzaam een tekening ontstaat op de klanken van de muziek. Op deze manier worden de kinderen als het ware de tekening ingezogen. Ze worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren en mee te tekenen en langzaam ontstaat een groot kleurtapijt.

Het Peuterfestival is te bezoeken vanaf 08:45 uur. Een kaartje voor een voorstelling kost 10 euro, inclusief limonade en toegang tot de speeltuin. Meer informatie staat op theaterdevest.nl, hier zijn ook kaarten te bestellen.
Pin It
Bekeken: 2409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/