De Alkmaarse politie heeft verdeeld over december en de eerste week van januari drie meldingen binnengekregen van vrouwen die zijn aangerand door een nog onbekende man. Het onderzoek van de politie heeft tot nu toe nog niet geleidt tot identificatie van de man.

Twee van de vrouwen zijn aangerand in Alkmaar en één van hen in Heiloo. Alle drie de dames verklaren bij hun aangifte dat de man uit het niets op hen afkwam, ze onzedelijk betastte en er vandoor ging, op de fiets of rennend. Mogelijk zijn alle drie de vrouwen aangerand door dezelfde man, ieder van hen beschreef een Aziatische man. Geen van de slachtoffers raakte gewond, maar het heeft wel de nodige impact achtergelaten.

De politie roept mensen die meer weten over de dader - of die zelf ook lastiggevallen zijn - op om dit te melden. Dat kan via 0900 8844 of het contactformulier op de website van de politie.
Pin It
Bekeken: 2974x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/