Zaterdag 26 januari en zaterdag 2 februari worden bij Hortus Alkmaar kruidenworkshops gegeven. De 26e leren deelnemers welke kruiden te gebruiken zijn om de huid gezond te houden en de 2e welke kruiden geschikt zijn om de buik in balans te houden. De workshops worden verzorgd door Marieke Kraakman.

De eerste workshop is geschikt voor mensen die vaak last hebben van een droge of jeukende huid. Marieke leert de deelnemers dat de conditie van de huid te maken heeft met voeding en een gezonde darmflora, na die theorie wordt zelf zalf gemaakt die heilzaam voor de huid is. Ook leren deelnemers goede kruidenthee maken.

De tweede workshop is bedoeld voor mensen die buikpijn, darmkrampen of een opgeblazen gevoel hebben na het eten. Er wordt geleerd welke kruiden goed zijn om maag en darmen tot rust te brengen en de spijsvertering aan te sporen. Eerst geeft Marieke een presentatie over hoe de spijsvertering werkt en daarna maken deelnemers zelf een kruidenbuiltje.

Beide workshops duren van 09:30 tot 12:00 uur en kosten 22,50 per persoon, inclusief alle materialen. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hortus Alkmaar is te vinden aan Berenkoog 37.
Pin It
Bekeken: 2094x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/