De Alkmaarse Peggy Hovel wordt er gek van. Haar buurman gooit van alles over de schutting, van bierflesjes tot eieren en zelfs stront. Ze pikt het niet langer en heeft besloten de hulp van Meester Frank Visser in te schakelen: "Ik laat me niet terroriseren door dat stuk aangeschoten wild, echt niet."

Stront en eieren is niet het enige wat haar kant op komt. Al acht jaar worden ook haar spullen vernield en wordt haar raam ondergespuugd. Peggy is zo bang voor haar buurman dat ze zichzelf noodgedwongen wapent met een stok als ze haar container langs de kant van de weg zet. Ook slaapt ze met een bijl naast haar bed: "Ik ben maar alleen, ik moet mezelf kunnen beveiligen."

De band tussen de twee is niet altijd slecht geweest. In het verleden kookte Peggy zelfs voor hem. Daar kwam verandering in toen de buurman ineens onophoudelijk op de muur bonkte: "Ik dacht dat die muur op me zou vallen. Ik heb de politie gebeld", vertelt ze aan mediapartner NH Nieuws.

Als de politie poolshoogte gaat nemen, ontdekken ze zijn wietplantage. Peggy blijkt haar buurman te hebben verraden en sindsdien is het hommeles. "Je moet iedere keer in je tuin uitkijken dat er niet eieren of stront op je hersens komt" (sic.), vertelt ze in het SBS-programma Meester Frank Visser Rijdt Visite.

De buurman ontkent in alle toonaarden tegenover Frank Visser en de politie. "Politieagenten vind ik lafaards", reageert Peggy bits. Ze wil dat hij zo snel mogelijk stopt met dit gedrag: "Het ergste is nog dat ik andermans troep moet opruimen. Je wil geen last van één of andere huppeldepup."

Peggy heeft al eens een advocaat op de zaak gezet en haar zoon Roberto heeft camera's opgehangen om de acties van de buurman vast te leggen. Dit had niet het gewenste effect. De buurman heeft de vrouw aangeklaagd omdat er camera's op zijn tuin stonden gericht. Verder heeft haar advocaat gezegd dat ze de eieren maar moet opruimen als ze gegooid worden. "Neemt u een pistool, vul het met stront en schiet hem door m'n hoofd, dan zijn we snel klaar", reageert Peggy gefrustreerd.

Hard bewijs is er helaas niet en dat is wel nodig om tot een zaak te komen, concludeert Frank Visser. Peggy heeft goede moed voor de toekomst: "Er zal hulp komen", besluit ze. (foto: NH Nieuws)
Pin It
Bekeken: 3818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/