Het jaar begint goed voor twee organisaties in Alkmaar en omgeving, die wel een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een heel jaar lang sparen de twee Alkmaarse Specsavers-filialen voor een door werknemers zelf geselecteerd goed doel. Het filiaal in het centrum koos voor Dierentehuis Alkmaar en de vestiging in De Mare gaat voor de Giganten van AV NOVA in Warmenhuizen.

Dierentehuis Alkmaar ontfermt zich over asieldieren, maar ook gevonden dieren en daarnaast is er een kattenpension. Het adres van de vestiging van de Dierenbescherming is Bergerweg 185. De Giganten zijn de leden van atletiekvereniging NOVA met een verstandelijke beperking. De begeleiding is intensief en persoonlijk en ook kan de club goed materialen gebruiken om de trainingen leuker en effectiever te maken.

Dit is alweer de negende spaarronde van Stichting Specsavers Steunt. Alle Specsavers-winkels in Nederland sparen een jaar lang voor een goed doel in de omgeving. Voor elk verkocht montuur of hoortoestel wordt een vast bedrag opzij gezet voor een lokaal initiatief. “Het is voor lokale goede doelen niet altijd even gemakkelijk om aan financiële middelen te komen. We merken elk jaar weer dat de donaties erg welkom zijn. Als winkel kunnen we op deze manier bijdragen aan het belangrijke werk van lokale initiatieven voor de gemeenschap”, aldus Ton Vogel, Winkelpartner Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2270x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/