Een in een onbewaakt ogenblik ontsnapte hond heeft zondagochtend de Alkmaarse politie flink beziggehouden. Er kwam een melding binnen van een loslopende hond in De Mare, maar uiteindelijk werd het dier gelokaliseerd in de wijk Huiswaard. Agenten achtervolgden de hond via de Huiswaarderbrug om te eindigen bij de atletiekbaan bij de Viaanse Molen. Hier had de hond alle ruimte om wat baantjes te sprinten, zo meldt de politie op Facebook.

De eigenaar van de hond had zich inmiddels bij de dierenambulance gemeld. De hond bleek Rex te heten en uit de wijk Koedijk afkomstig te zijn. Het dier had echter geen interesse voor de agenten, ook niet voor de koekjes die de een voorbijganger had gegeven om de hond te lokken. De hond van een hardloper kon haar wel bekoren en ze bleef bij de poort rondhangen. Toen de hond een bekende stem hoorde kon ze, met de hulp van de hardloper die zijn hondenriem uitleende, aangelijnd worden.

De agenten die zich bezig hebben gehouden met 'commissaris' Rex bedanken op Facebook iedereen die geholpen heeft met het vangen en roept ook de gulle geefster van de hondenkoekjes op om zich te melden: "Bent u de voorbijgangster in Huiswaard van wie wij de koekjes hebben gekregen? Graag komen wij met u in contact om te zorgen dat uw hond weer voorzien wordt van een nieuwe zak koekjes. Rex vond ze uiteindelijk toch erg lekker!" (foto: Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 2952x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/