Zondagavond is bij een éénzijdig ongeval op de Laan van Brussel in Alkmaar een auto op zijn dak terechtgekomen. De bestuurder raakte met 40 kilometer per uur een paaltje en een verkeersbord, die vervolgens functioneerden als schans waardoor de auto een stukje de lucht in vloog en op zijn kop neerkwam. De bestuurder was niet bekend met de weg.

De bestuurder bleek niet onder invloed van alcohol te zijn toen hij achter het stuur zat. Hij is voor de zekerheid even onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn auto is wel zwaar beschadigd geraakt en meegenomen door een berger.

De paaltjes zijn rechtgezet door de berger en een agent, de gemeente zet ze later weer vast. Door het ongeval was de weg tijdelijk in beide richtingen afgesloten.
Pin It
Bekeken: 3454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/