Het project 'MEE op weg' van MEE & de Wering in Alkmaar, zoekt kinderen en jongeren die op een school voor speciaal onderwijs zitten en die willen leren om zelf tussen huis en school te reizen.

Velen op speciaal onderwijs reizen met speciaal vervoer naar school, ondanks dat het niet altijd nodig is. Via 'MEE op weg' leren de kinderen en jongeren om met behulp van een maatje zo zelfstandig mogelijk te reizen. Dat kan zowel lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer zijn. Zelfstandig reizen stimuleert deelname aan de samenleving, bijvoorbeeld om zelf naar vrienden, de school, de sportclub of het werk te kunnen gaan.

Samen met een reismaatje maken we een plan hoe de deelnemer aan MEE op weg de reis veilig kan maken. In dit plan staat onder andere ook waar hij of zij op moet letten bij de route en op welke dagen geoefend wordt. Meestal wordt er acht tot tien keer geoefend om de reis van bijvoorbeeld huis naar school te leren maken.

Aanmelden voor 'MEE op weg' kan bij Louise Zee via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op meewering.nl staat meer informatie.
Pin It
Bekeken: 1918x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/