Donderdag kreeg de politie een melding dat er in Alkmaar-Noord een persoon onwel geworden was. Ter plaatse vroegen de agenten of het desbetreffende slachtoffer drugs gebruikt had, waar nee op gezegd werd.

Na een fouillering bleek dat de persoon in kwestie een flesje met 'stroperige heldere vloeistof' bij zich had, het spul zat in een lege verpakking van een frisdrankje. De dop van de verpakking was niet de originele waardoor de politie waarschijnlijk al argwaan kreeg. Het bleek te gaan om GHB. Of het slachtoffer de drugs ook echt gebruikt heeft is niet duidelijk.

"Als de politie vraagt of je drugs gebruikt hebt, zeg het dan eerlijk. Wij zijn er voor jou. Je wordt niet aangehouden en krijgt geen boete", zo tweet Bas Wijnen, wijkagent van De Mare. (foto: Bas Wijnen)
Pin It
Bekeken: 2843x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/