Donderdagmiddag heeft een ongeduldige automobilist bijna een weginspecteur omver gereden op het fietspad langs de Noordervaart in Stompetoren. Dit meldt het NHD. De inspecteur moest snel aan de kant stappen. Daarna kreeg hij nog twee keer een duw.

Op de Noordervaart stond een lijnbus die niet verder kon rijden vanwege een brandstoflek. Een berger kwam met twee voertuigen om de bus mee te nemen. Ook de weginspecteur was op het incident afgekomen. Er was enige verkeershinder ontstaan en een ongeduldige automobilist probeerde langs de bus te komen via het fietspad. De inspecteur gaf hem een stopteken, maar hij weigerde te stoppen. De ambtenaar kon nog maar net uit de weg stappen.

Terwijl de geschrokken inspecteur opzij ging raakte hij per ongeluk de passerende auto met het zachte deel van zijn bezem. De bestuurder stopte en zou agressief hebben gereageerd. Daarbij gaf hij de weginspecteur twee keer een duw. De twee mannen van het bergingsbedrijf kwamen tussenbeide en probeerden de boze man te kalmeren. Deze stapte vervolgens in zijn auto en reed weg.

De weginspecteur gaat aangifte doen.
Pin It
Bekeken: 2400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/