Woensdagavond zag de Heerhugowaardse politie een man zonder fietsverlichting fietsen op de Zuidtangent. Het ging om een 49-jarige inwoner. Na het controleren van het framenummer van de fiets bleek dat deze in 2017 uit een kelderbox in Alkmaar gestolen is, waarop de man werd aangehouden op verdenking van heling.

De verdachte deed afstand van fiets en werd na verhoor op het bureau weggestuurd met een dagvaarding. De rechtmatige eigenaar kon de fiets komen ophalen.

De politie geeft de tip om bij aankoop van een tweedehands fiets te controleren of deze gestolen is, dat kan op stopheling.nl. (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2639x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/