Vrijdag 15 maart organiseert het Homeopaten Collectief Noord-Holland een filmavond in Filmhuis Cinecentrum31 in Heerhugowaard, de opbrengst is bestemd voor Hortus Botanicus in Alkmaar. De film die gedraaid wordt is 'Just one drop' van de Amerikaanse filmmaker Lauren Chiten. Het is een film waarin de ontstaansgeschiedenis van homeopathie aandacht krijgt en voor- en tegenstanders komen aan het woord.

In 2018 werd de film drie keer in Heerhugowaard vertoond. Dat hij nu opnieuw wordt gedraaid heeft een speciale reden. Het Homeopaten Collectief wil de opbrengst van de avond schenken aan Hortus Alkmaar. De botanische tuin dreigt te verdwijnen als er niet voldoende geld is om de grond te kopen. Naast dat het een mooie tuin is levert Hortus ook grondstoffen voor homeopathische middelen.

De film begint om 20:00 uur in Cinecentrum31. De entree bedraagt 10 euro per persoon, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het filmhuis is te vinden aan Bickerstraat 31.
Pin It
Bekeken: 2380x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/