Twee auto's zijn dinsdagavond op de kruising Laan van Bath/Laan van Troyes voor het stoplicht met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen reden op de Laan van Darmstadt in de richting van het Dalton College.

De voorste auto remde voor een overstekende fietser, de auto hierachter kon niet meer op tijd remmen en klapte achterop zijn voorligger. De bestuurster van de achterste auto had nekklachten, waarna zij door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel in de auto een nekbrace omgedaan kreeg. Hierna is zij zelfstandig de auto uitgestapt. De ambulance heeft haar voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De inzittende van de voorste auto is niet gewond geraakt.

De schade aan beide auto's was zo groot, dat zij afgevoerd moesten worden. De achterste auto heeft door de aanrijding koelvloeistof gelekt op het asfalt, dit is door de berger schoongemaakt.
Pin It
Bekeken: 3345x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/