De Alkmaarse politie doet op Facebook een oproep, waarin gevraagd wordt of getuigen van een mishandeling zich willen melden. In de nacht van 4 op 5 mei raakte een persoon gewond nadat deze mishandeld werd.

Het slachtoffer zou die betreffende nacht rond 03:00 uur in een café aan de Houttil met een glas tegen zijn hoofd geslagen zijn. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn, is niet bekend gemaakt.

Het is de derde zware mishandeling in korte tijd. Een paar dagen eerder raakte een man gewond nadat hij een glas in zijn gezicht geduwd kreeg, en in maart liep een 21-jarige man een schedelbasisfractuur en gebroken kaak op toen hij uit het niets een klap kreeg.

Mensen die iets gezien hebben of meer weten van deze zaak, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 en procesnummer 2019084955 te vermelden.
Pin It
Bekeken: 2612x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/