Dwalen langs de verborgen schatten van de Schermer, Graft en De Rijp. Dat kan op zondag 2 juni tijdens de Leeghwaterdag.

Onder de rook van Alkmaar ligt het Land van Leeghwater waar veel te ontdekken valt. Zoals kerken, akkerbouw, kunstzinnige atelier, kaasmakerij, beeldentuin of museum, de rijke geschiedenis en de hedendaagse techniek worden tijdens de Leeghwaterdag zichtbaar voor het publiek.

Tussen 11:00 en 16:00 uur staan op 48 locaties de deuren wagenwijd open en worden bezoekers gastvrij ontvangen. Deelnemers zijn herkenbaar aan de gele Land van Leeghwater-vlag.

Een handige schatroutekaart kan opgehaald worden bij alle horecagelegenheden in het Land van Leeghwater of bij de deelnemers  en VVV Alkmaar. Downloaden kan ook op de website. De Leeghwaterdag vindt plaats op iedere eerste zondag van de zomermaanden.
Pin It
Bekeken: 2397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/