Een schreeuwend tekort aan betaalbare woningen, dagelijks vaststaan op de A9, het openbaar vervoer dat tekort schiet. Allemaal zaken die opgelost moeten worden, vindt politieke partij BAS, maar niet onder de noemer van 'overloopgemeente voor Amsterdam'.

Om "net als vroeger als overloopgemeente voor Amsterdam te dienen" vindt de partij een achterhaald en onwerkelijk idee. BAS wil dat in Alkmaar het huizenprobleem wordt opgelost, maar om dat als overloopgemeente te doen vindt de lokale partij te ver gaan. "Los eerst de bestaande, grote Alkmaarse en regionale problemen op voordat we weer als overloopgemeente gaan functioneren."

Ideeën om de problemen op te lossen heeft de partij ook. De woningmix moet aansluiten bij de behoefte die in Alkmaar en de directe regio bestaat . Ook moeten er meer banen bijkomen, waardoor minder forensen de wegen verstoppen en de auto- en treinverbindingen met de randstad moeten aanzienlijk verbeterd worden.
Pin It
Bekeken: 2619x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/