In de afgelopen maanden deed OPA meerdere pogingen om van het Alkmaarse college opheldering te krijgen over de gang van zaken rond de verkaveling en verkoop van het voormalige VEGRO-trein op Overstad. Nu blijkt dat college niet bereid is informatie te verstrekken, doet OPA-raadslid Jan Hoekzema een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB).

OPA vernam dat diverse ondernemers interesse toonden voor het buitenterrein naast HAL25, waaronder een hotelondernemer. In februari kwam er volgens het college een optie voor dit perceel, maar een maand later bleek dat het ging om het terrein achter Holder. OPA wil weten hoe het zit en wat de optievoorwaarden zijn. Kloos had al laten weten te vermoeden dat er een kantoor gaat komen, terwijl het B&W vorig jaar nog zouden hebben aangegeven dit niet te willen.

Voor onderzoek vraagt Hoekzema onder andere de achterliggende stukken en alle communicatie tussen betrokken partijen met betrekking tot de vier onbebouwde kavels tussen de Pettemerstraat en de Zijperstraat. In het verzoek wordt gevraagd om de betreffende informatie volgens procedure voor 27 juni aan te leveren.
Pin It
Bekeken: 3435x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/