In Stompetoren zijn plannen voor de bouw van een sport-annex voetbalkooi. Waar deze geplaatst moet worden, daarover is een hoop te doen. In eerste instantie was het voetbalterrein van SVV de aangewezen locatie, maar vanwege vrees voor vandalisme is gezocht naar een alternatief. De tweede genoemde optie was nabij de Dres, ook deze locatie is afgewezen. Hier werd gevreesd voor geluidsoverlast. Nu zijn de plannen verschoven naar het schoolplein van OBS De Wiekslag, tot grote onvrede van omwonenden daar.

In overleg met de basisschool en het ISOB, Intergemeentelijke Stichting Openbaar Basisonderwijs, heeft de Dorpsraad de nieuwe locatie voorgesteld. Bewoners van de Akker, de straat die tegenover het schoolplein ligt, zien de komst van de voetbalkooi absoluut niet zitten. Hun voortuinen liggen op slechts 20 meter afstand van het schoolplein, en zij zijn bang voor diverse vormen van overlast. Vooral de mogelijke komst van hangjeugd, die geluidsoverlast en zwerfvuil met zich meebrengen, stoot omwonenden tegen de borst.

Tot twee keer toe hebben de buurtbewoners een brief gestuurd naar wethouder Marcel van Zon waarin zij hun onvrede over de situatie uitten, maar hier is niet op gereageerd.
Pin It
Bekeken: 3710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/