Van meet af aan was de Seniorenpartij Alkmaar (SPA) het niet eens met het naar Alkmaar halen van het EK Wielrennen en bedankt nu officieel voor de VIP-uitnodiging. "Wij waren tegen het project, zijn consequent en laten ons daarom niet fêteren door de EK organisatie”, laat SPA-fractievoorzitter Arie Epskamp weten.

Epskamp is niet tegen sport, maar zag liever het bedrag van één miljoen euro besteed worden aan amateursport en -sporters in Alkmaar. Hij stemde daarom tegen het EK-evenement. Op het moment dat de raad moest stemmen, vond hij ook dat de sponsoring nog onvoldoende geregeld was.

"Nu zien we dat het Ministerie van Sport het besluit heeft genomen om géén topsubsidie te verlenen." Waar dit ontbrekende miljoen nu vandaan moet komen is nog onduidelijk.

"Kortom, de financiële belasting vinden wij voor Alkmaar veel te zwaar. Dat is de reden waarom de gemeenteraadsfractie van SPA niet op de gemeentelijke VIP-uitnodiging zal ingaan om de hele dag de gast te zijn van het evenement" besluit Epskamp.
Pin It
Bekeken: 3072x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/