Op de A9 vanaf Alkmaar is dinsdagochtend een auto met aanhanger dwars op de weg beland. Dit meldde Rijkswaterstaat om 06:31 uur via Twitter. De aanhanger lag ondersteboven, maar nog wel aan de auto gekoppeld. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Akersloot. Verkeer kon maar net langs de aanhanger geleid worden, de vertraging liep op tot een half uur.

De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. Op de foto is schade zichtbaar aan de neus en rechterflank van de auto. Ook zijn remsporen richting de vangrail te zien, en schadesporen er vanaf. Bij elkaar doet dit vermoeden dat de bestuurder de controle over de aanhanger verloor, tegen vangrail botste en vervolgens compleet dwars op de weg tot stilstand kwam. Mogelijk was een van de andere stilstaande auto's betrokken bij het ongeval. (foto: Twitter / Rijkswaterstaat)
Pin It
Bekeken: 4787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/