Een automobilist is donderdagochtend doorgereden nadat hij op de Westdijk in Alkmaar een vrijwel frontale aanrijding had veroorzaakt. Beide bestuurders bleven ongedeerd. Hij sprak nog wel even met de vrouw die hij had aangereden, maar reed weer weg voor de politie arriveerde, vermoedelijk omdat hij had gedronken. Dat bleek even later tijdens zijn aanhouding.

De 48-jarige Alkmaarse vrouw reed rond 06:00 uur vanaf de N242 de Westdijk op en zag toen een spookrijder voor haar. Hard remmen en naar de berm uitwijken konden een bijna frontale botsing niet voorkomen. Beide auto's raakten beschadigd, maar blijkbaar was de auto van spookrijder nog te besturen.

De achtergelaten vrouw belde de politie, die de man iets verderop in het vizier kreeg. Na zijn aanhouding blies hij 540 ug/l, dat is bijna 2,5 keer meer te hebben alcohol dan toegestaan.
Pin It
Bekeken: 2684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/