Woensdagochtend is door nog onbekende oorzaak een man te water geraakt bij de Koedijkervlotbrug bij Alkmaar. Scholieren die over de brug fietsten zagen de man in het water en riepen onmiddellijk hulp in. Er kwam assistentie van een hardloopster die bij het slachtoffer in het water sprong en een man die samen met de hardloopster de man weer op het droge wisten te krijgen.

Politie brandweer en meerdere ambulances spoedden zich naar de Koedijkervlotbrug, een ook gealarmeerde traumahelikopter is niet ter plaatse geweest. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. "Ik dacht eerst dat het om een grap ging of zo", verteld een aangedane jonge getuige die kordaat optrad en om hulp riep en 112 alarmeerde. "Er reden veel mensen gewoon door".
Pin It
Bekeken: 9310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/