Op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart worden de 10e Noord-Hollandse Modelspoordagen gehouden in Alkmaar. Het jubileum van deze jaarlijkse grote beurs vindt weer plaats bij osg Willem Blaeu aan de Robonsbosweg. Er zal meer dan 150 meter aan modelspoor te bewonderen zijn. Natuurlijk is er van alles te koop voor liefhebbers, maar er zijn ook demonstraties, lezingen en een levendige ruilbeurs.

De beurs wordt georganiseerd door de Alkmaarse Modulegroep "Het Waeghspoor", Modelbouwvereniging Waterland, Model Spoorclub Alkmaar en de Westfriese Modelspoorclub. Ook aanwezig zijn onder andere SwissTrack en Oma Els en Opa Bert.

De beurs is op beide dagen open van 10:00 tot 16:00 uur. Toegang kost 5 euro, kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Meer informatie is te vinden op noordhollandsemodelspoordagen.nl.
Pin It
Bekeken: 2674x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/