Alkmaars oudste woningstichting verhuist naar de Campuysenkade. Daar is een nieuw appartementengebouw verrezen met 35 sociale huurwoningen en Van Alckmaer neemt er vanaf donderdag 5 maart zijn intrek op de begane grond. "Het is een vriendelijk en uitnodigend kantoor geworden, waar klanten van Van Alckmaer terecht kunnen voor informatie en hulp."

Van Alckmaer wil zichtbaar in de wijk aanwezig zijn, tussen zijn huurders. Ook heeft Van Alckmaer de huisstijl vernieuwd. Met een passend nieuw logo wordt de identiteit van Van Alckmaer: “Met hart voor wonen” zichtbaar gemaakt.

Zaterdag 7 maart is er van 13:00 tot 17:00 Open Huis. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en vragen te stellen over Van Alckmaer en het gebouw. Er staat iets lekkers te eten en te drinken klaar en voor de kinderen is er een knutseltafel. Om 14:00 verricht directeur Fons Köster de officiële opening.
Pin It
Bekeken: 2679x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/