Een jaar geleden ging in Stompetoren de eerste paal de grond in van het dorpshuis. Dat dorpshuis is dan weliswaar nog niet officieel open, maar heeft toch al twee feesten achter de kiezen. En ook de bouw van de rest van het nieuwe dorpshart vordert gestaag. Donderdagmiddag werd symbolisch de sleutel overhandigd aan de bewoners van de eerste elf woningen.

Voor het grootste gedeelte waren die er ook allemaal bij toen Richard Nat van bouwbedrijf Nat hen welkom heette bij de korte ceremonie: "Dit is toch wel een apart moment in de oplevering van het Stadshart. Iedereen is druk aan het klussen en de één van de bewoners heeft hier zelfs al de nacht doorgebracht." De sfeer is bijzonder te noemen. Stellen die elkaar stevig vasthouden bij het ook in hun leven gedenkwaardige moment.

En dan komt er een grote oranje sleutel vanuit de lucht naar beneden die symbolisch door wethouder Paul Verbruggen aan de bewoners wordt aangeboden. "Sommigen hebben een heel directe binding met het dorp, anderen komen helemaal uit de andere kant van het land. Het is mooi dat dit Stompetoren veel mensen aantrekt dan mensen die hier al hebben gewoond", vertelt de wethouder.

Het nieuwe dorpshart omvat de bouw van een supermarkt, 56 woningen en de aanleg van een dorpsplein en dorpshuis en een parkeerterrein. Het is een gezamenlijk project van de gemeente Alkmaar en drie ontwikkelaars: Bouwbedrijf Nat, Dreef Beheer en Quartet.
Pin It
Bekeken: 2951x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/