Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met ‘Verte’. Op donderdag 5 maart is ze met haar alweer negende show in Theater De Vest in Alkmaar.

‘Verte’ gaat over vooruitkijken, verder denken en grenzen opzoeken. Publiekslieveling Sara brengt op typisch energieke en stoere wijze, maar ook met een nieuwe blik vrolijk voorbij de zwaarte, en een show als een rollercoaster. Als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan. De show bevat verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten à 26 euro, inclusief drankje en garderobe, zijn verkrijgbaar via theaterdevest.nl en aan de balie.
Pin It
Bekeken: 2442x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/