Dit jaar brengt het Vrij Zijn theater in Oudorp weer twee producties op de planken: het hilarische stuk ‘Veel drukte om niets’ en het alom bekende 'De gelaarsde kat'. Voor de adaptatie van het Shakespeare's 'Much ado about nothing' kunnen spelers vanaf 16 jaar zaterdag 7 maart auditie doen.  De audities voor het Disney sprookje zijn op 8 maart en voor iedereen vanaf 8 jaar.

Op 12 juni gaat ‘Veel drukte om niets’ in première, met zoals gewoonlijk bij Vrij Zijn een lokale setting. De Amsterdamse regisseuse Amber Teteriss is gespecialiseerd in Shakespeare en werkt aan een prachtig spektakel, inclusief de paarden die verbonden zijn aan het theater.

De première van de 'De gelaarsde kat' is op 11 december. Het wordt een echte familievoorstelling waar de jongste acteurs, ondersteund door volwassenen, ervoor zorgen dat iedereen betoverd wordt door het prachtige verhaal.

Beide audities duren van 12:00 tot 17:00 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie nou net bezet is kan ook mailen voor eventueel een andere datum en tijd. Meer info op vrijzijntheater.nl.
Pin It