Toneelgroep Wapenspel speelt het stuk 'Als vier vrouwen vechten om één man, is er maar één die ermee trouwen kan' op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart in Het Nathoudertje te Stompetoren.

Het verhaal van Cora Rietveld gaat over vier dames op de 55-plus gym. Ze zijn nogal verschillend van elkaar. Dora is erg vergeetachtig, Marie is een flapuit, Hetty is erg onhandig en Gertruide is erg zeker van zichzelf. Ze wonen in een aanleunwoningencomplex en sinds kort heeft Dora een nieuwe buurman, waar ze alle vier smoorverliefd op zijn. De soms kattige Wilma wordt tot wanhoop gedreven door het geklets tijdens haar gymlessen.

De voorstelling begint om 20:15 uur. In de pauze is er weer een verloting met leuke prijzen, ter ondersteuning van de toneelgroep. Kaarten à 5 euro (donateurs 3 euro) zijn te koop aan de zaal of vooraf bij Wil Plekker, Wiekstraat 5, Stompetoren (072-5039632). De opvoering wordt mede mogelijk gemaakt door Jan Nat en Bianca’s Brasserie.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Toneelgroep Wapenspel.
Pin It
Bekeken: 2860x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/