Donderdag 26 maart organiseert Ping Pong Alkmaar een toernooi voor bedrijven uit de regio. De eerste inschrijvingen zijn al binnen en deze vroege vogels dagen andere lokale bedrijven uit om het tegen hen op te nemen. Elk bedrijf vaardigt teams van twee spelers af, die in de aanloop naar het toernooi iedere woensdagavond gratis mee mogen trainen op de locatie van de pingpongclub aan de Tochtwaard 18.

“Tafeltennis is enorm populair aan het worden en wordt bij veel bedrijven gespeeld in de pauzes. Het is een leuke uitlaatklep en super toegankelijk maar we weten ook dat het er bij sommige bedrijven behoorlijk fanatiek aan toe gaat.", zo laat oprichter Mark Smith weten.

Het toernooi begint donderdagavond 26 maart om 19:30 uur en er wordt gespeeld tot 22:00 uur. Ieder team betaalt 50 euro, daarbij is een (netwerk)borrel inbegrepen.  Inschrijven kan tot 15 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Pexels / Josh Sorenson)
Pin It