Als de politie een goede vangst heeft is dat goed nieuws, maar voor de Alkmaarse 'plasticpolitie' geldt eigenlijk juist het omgekeerde. Vrijdagmiddag troffen de jeugdige afvaljagers weer veel zwerfvuil in de wijde omgeving van hun uitvalsbasis, blijkt uit een Tweet van Buurthuis 't Ambacht. Hoog tijd voor statiegeld op blik en kleine flesjes, vindt de plasticpolitie.

Gewapend met hesjes, vuilniszakken en grijpstokken verzamelde de plasticpolitie in een uur tijd ongeveer twee kuub aan zwerfafval. De vangst bestond vooral uit blikjes en plastic verpakkingsmateriaal, maar ook een metalen vuurkorf.

Stadswerk072 liet in een reactie weten blij te zijn met de inzet van de afvalpolitie en hoopt ook dat er statiegeld komt op kleine plastic flessen en blikjes. De actie wordt ook ondersteund door Supporter van Schoon. (foto: Twitter @AmbachtT)
Pin It
Bekeken: 2255x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/