Bij een inval in woning aan de Wibautstraat in Alkmaar heeft de politie dinsdagochtend verdovende middelen, twee auto's en een scooter in beslag genomen. De politie deed de inval samen met het Openbaar Ministerie, FIOD, belastingdienst en gemeente Alkmaar. Deze samenwerking staat bekend als FIT en heeft als doel zoveel mogelijk geld en kostbaarheden af te pakken van criminelen.

Ook werden de resten van een hennepplantage gevonden en in beslag genomen. Deze spullen zullen worden vernietigd. Op het moment van de inval waren er geen mensen in de woning aanwezig. Er zijn daarom geen aanhoudingen verricht. De voertuigen zijn in beslag genomen vanwege witwassen. (foto: politie)
Pin It
Bekeken: 4119x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/