Leefbaar Alkmaar haalt in een artikel op haar website uit naar OPA, de partij die naar aanleiding van het dodelijke ongeluk afgelopen zaterdag raadsvragen heeft gesteld over de onveilige verkeerssituatie op de Kanaalkade. Bij dit ongeluk kwam een motorrijder om het leven.

Volgens Leefbaar Alkmaar is het "hypocriet" dat juist OPA raadsvragen stelt, omdat het dankzij deze partij zou zijn dat de verkeerssituatie op de Kanaalkade onveilig is. In 2010 werd door het toenmalige college van PvdA, CDA en GroenLinks besloten dat de Kanaalkade eenrichtingsverkeer zou worden, om de verkeersveiligheid te bevorderen en de milieuoverlast te reduceren.

November 2013 draaide het college OPA, VVD, CDA en SP dit besluit terug en werd de Kanaalkade weer in beide richtingen opengesteld voor verkeer. Het toenmalige college zou signalen, dat door dit besluit de Kanaalkade weer onveiliger en onoverzichtelijker zou worden, genegeerd hebben. Sindsdien zijn er volgens Leefbaar Alkmaar heel wat ongelukken gebeurd wat betreurenswaardig is volgens de partij.

Leefbaar Alkmaar wil de uitslag van het technisch onderzoek naar het ongeval op 4 april afwachten. De partij is van mening dat er iets moet gebeuren, maar dat het wederom kapitaalvernietiging zou zijn om de situatie opnieuw terug te draaien.
Pin It
Bekeken: 4003x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/