De onthulling van het beeld van Truus Wijsmuller mag dan wel uitgesteld zijn, dat betekent nog niet dat de werkzaamheden voor de plaatsing stilliggen. Op de gewelfde Stenenbrug zijn inmiddels voorzieningen getroffen om een aantal spots te kunnen plaatsen om het beeld ook in het donker op fraaie wijze zichtbaar te maken.

Het oorspronkelijke plan ging daarbij uit van drie 'spots' die het beeld zouden aanlichten, maar bij een test is gebleken dat dat niet voldoende is. Daarom zal een vierde spot bijgeplaatst worden. "Het beeld is prachtig, je moet het gezien hebben om het te kunnen beoordelen. Mooie uitstraling, kinderen perfect neergezet. In werkelijkheid mooier dan op de foto", zo laat een medewerker van het bedrijf dat de aanlichting regelt via de website van de Historische Vereniging Alkmaar weten. (foto's: website HvA)
Pin It
Bekeken: 2748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/