Christenunie Alkmaar heeft diverse berichten van bezorgde inwoners gekregen over werkzaamheden aan zendmasten en stelt het college hierover vragen. Deze bewoners vrezen dat er zonder aankondiging voorbereidingen worden getroffen voor de uitrol van het 5G-netwerk.

Het college gaf in een memo op 30 oktober 2019 aan dat er een ambtelijke werkgroep was ingesteld, om de ontwikkelingen te volgen, te onderzoeken welk vergunning- en plaatsingsbeleid Alkmaar zou gaan opstellen en hoe dat kan worden geïmplementeerd. Ook werd nadrukkelijk vermeld dat burgers actief geïnformeerd en betrokken zouden worden bij de beleidsvorming.

Inmiddels is het april 2020 en heeft CU nog weinig gemerkt van burgerparticipatie en dat baart de fractie zorgen. Er is onrust over de mogelijk schadelijke effecten van 5G-straling. Hierover zijn in het land al zeker zes zendmasten in brand gestoken, met lokale uitval van netwerken en tonnen schade tot gevolg.

De fractie wil weten hoe het op dit moment met de planning staat, op welke frequenties de zendmasten zouden gaan uitzenden, en of bij de werkgroep al iets bekend is over wat de EU-norm gaat zijn voor de stralingsfrequentie. (foto: Pexels / Vanderlei)
Pin It
Bekeken: 1639x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/