Maandag meldde het RIVM voor de derde dag op rij geen nieuwe meldingen vanuit regio Alkmaar over in het ziekenhuis opgenomen coronapatiënten. Het is tevens de vierde 'stille' dag binnen een week tijd. Het aantal patiënten dat opgenomen is (geweest) blijft voor Alkmaar 49, Heerhugowaard 25, Langedijk en Bergen 16, en Heiloo 9.

Vanuit de regio kwamen twee nieuwe meldingen van besmettingen: een uit Heerhugowaard en een uit Bergen. Totaal zijn 334 mensen besmet (geweest). Nationaal steeg het aantal meldingen met 750 naar 33.405.

Het RIVM meldde tevens 75 nieuwe ziekenhuisopnames vanwege covid-19, een opmerkelijk laag aantal, dat het totaal op 9.779 brengt. Het geraamde aantal mensen op IC-afdelingen met bewezen over vermoedelijke besmetting daalde maandag naar 1.037. Precieze getallen laten altijd een drietal dagen op zich wachten.

Ook het aantal meldingen van overleden patiënten was bijzonder laag. Het aantal bekende sterfgevallen steeg nationaal met 67 naar 3.751.
Pin It
Bekeken: 1337x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/