NoLimit is samen met enthousiaste jongeren onlangs een project gestart om voedselpakketten, tegen een symbolisch bedrag, te bezorgen bij Alkmaarders die krap bij kas zitten. Dit doen ze met de speciale Boodschappen Bakfiets. En dat begint al aardig te lopen. "Ik ben er echt heel blij mee!! De jongeman die het bracht was heel beleefd en ik heb een bosje tulpen erbij gekregen. Er zat brood, fruit, melk, pasta en nog andere dingen in. Super bedankt", schreef een van de ontvangers op onsalkmaar.nl.

"Elke vrijdag maken wij er weer een mooi pakket van met diverse producten die uiteraard kunnen variëren", licht NoLimit toe. "Het bijzondere van dit project is dat de jongeren zich belangeloos inzetten voor gezinnen in Alkmaar en zo hun steentje bijdragen in deze nare tijd. We zijn blij dat ze zich hebben aangemeld als vrijwillige bezorgers en zich enthousiast inzetten."

De Boodschappen Bakfiets wordt gratis geleend bij het buurthuis en is gratis bespoten door Tattoo Pim. "Een tweetal supermarkten doneren fruit en groenten en bij een bakkerij mogen we brood ophalen als dat beschikbaar is," vertelt NoLimit. " Bij de Moskee Bilal mogen we de bakfiets stallen en gebruik maken van de koeling. Een verpakkingsdistributeur wilde de dozen doneren."

Maar het project gaat nog verder dan dat. "Mee & de Wering zorgt voor de mentale ondersteuning die de gezinnen vaak hard nodig hebben", aldus het jongerentrefpunt. "Het is mooi om te zien dat winkeliers , bedrijven en organisaties direct toezeggingen deden om dit alles mogelijk te maken en ons initiatief te ondersteunen."

Vanzelfsprekend houdt iedereen rekening met gezondheidsmaatregelen,

Wie graag van de dienst gebruik wil maken of juist zelf een steentje bij wil dragen, kan terecht op onsalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1387x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/