PWN zet de openbare watertappunten deze maand weer aan. De palen waren in maart tijdelijk buiten gebruik gesteld als maatregel tegen verspreiding van het coronavirus. PWN vindt het nu weer verantwoord om de watertappunten opnieuw open te stellen. PWN denkt dat met extra hygiënetips op de palen de risico's weer te overzien zijn.

Zo ziet PWN liever niet dat mensen met vieze handen de drukknop aanraken. De minste kans op besmetting is er als de knop met een zakdoek of handschoen wordt ingedrukt. Van het punt waar het drinkwater uitstroomt, zou iedereen beter kunnen afblijven.

In Noord-Holland staan meer dan 100 openbare watertappunten van PWN. Het gebruik kost niets. In onze regio zijn ze te vinden op populaire locaties in Egmond-Binnen, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Schoorl en Hargen. Ook in Alkmaar zijn er enkele te vinden, en op het Stationsplein van Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 1983x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/